Om oss

Efterhjälpen startades, som så många andra företag, utav en personlig upplevelse som det fanns ett behov att finna en lösning på!
Under sommaren 2010 hade vi dödsfall i släkten och insåg då bristen av en prisvärd hjälp för att hjälpa till med försäkringar och att kunna släcka ned Sociala Medier!

Efter ca tre års utveckling så har vi sedan 2013 haft förtroendet att få jobba med bland annat SBF's (Sveriges begravningsbyråers förbunds) medlemmar - vilka är ca 420 byråer!

Idag är Efterhjälpen en självklarhet för många byråer i Sverige och vi växer hela tiden med fler byråer som ser våra tjänster som positiva.
Efter att ha jobbat med den svenska marknaden i snart 4 år så har det goda ryktet om Efterhjälpen och våra tjänster spridit sig till lite olika länder!
Så jag kan med stolthet och glädje meddela att vi sedan Februri 2016 även erbjuder våra tjänster i Norge, vilket känns som ett roligt och naturligt steg!

Vi ser idag ett stort intresse för våra tjänster även från andra länder, och vi kommer inom kort att ha möjlighet att erbjuda vissa av våra tjänster i Danmark, Finland, Storbritannien och Island - och fler länder kommer inom kort!

MVH
Niklas Forsenberg
CEO Efterhjälpen